Cautare

574 de rezultate pentru "testu de psihologie buzau" (5.75 secunde)
AUR - Asociatia Nationala a Specialistilor in Resurse Umane (A.N.S.R.U.) si CartelALFA (Confederatia Nationala Sindicala Cartel ALFA), organizeaza in data de 2 iunie 2015, intre orele 10:00 - 14:00, la Centrul INFOEUROPAdin Calea Victoriei nr.
O psiholoaga din SUA si un medic din Franta desfiinteaza cu argumente pertinente dietele de slabit (Autoare: Magda Marincovici) O psiholoaga a lansat o serie de argumente ce demonstreaza ca regimurile alimentare nu servesc la nimic, iar un medic din Franta explica de ce argumentele sunt pertinente.
Muraturile pot sa atenueze simptomele de depresie si anxietate (Autoare: Magda Marincovici) Cercetatorii de la Universitatea William & Mary din Statele Unite au descoperit o legatura intre consumul de alimente fermentate si reducerea simptomelor de anxietate.
La Editura TREI a aparut recent in colectia Psihologie Psihoterapie cartea "Complex, arhetip, simbol in psihologia lui C.G. Jung" de Jolande Jacobi.
Pentru a demonstatie, cercetatorii de la Carnegie Mellong au realizat o ancheta in care a inclus 64 de cupluri heterosexuale, casatorite din Pittsburgh.
mariustuca.ro / Tratatarea epilepsiei cu partituri de Mozart (Autoare: ... Iata un mod agreabil si se pare eficient de a tine sub control epilepsia, studiat de o echipa de cercetatori de la Centrul medical Wexner de la Univesitatea de Stat din Ohio (SUA).
FARCAS) Investigatorul OZN care semneaza cu pseudonimul Isaac Koi a depus un efort considerabil pentru a examina literatura si documentele oficiale privind studiile guvernamentale de vizualizare la distanta, prin clarvazatori militari (remote viewing), studii care au conexiuni importante cu cercetarea OZN.
Doctor in psihologie si autoarea bestseller-ului Iubesc sa fiu femeie”, Hedi Hoka s-a facut rapid remarcata datorita implicarii cu care se dedica activitatilor sale si experientei academice acumulate atat in tara, cat si in strainatate (Olanda, Finlanda, Austria, Germania).
Un studiu stiintific realizat de Society for Sex Therapy and Research” a dovedit ca o partida reusita de amor nu trebuie sa dureze o vesnicie. Astfel, conform studiului, durata unei partide ideale de amor este cuprinsa intre 7 si 13 minute, informeaza Agerpres, citand francesoir.fr.
Lucrez de 25 de ani in pediatrie, cu experienta in hematooncologia pediatrica si ingrijirile paliative la adulti si copii, iar de 18 ani lucrez in reteaua de medicina scolara din Targ Mures.
Nepamanteni cu infatisare de mumii (Autor: ... FARCAS)(continuare) Pe 20 octombrie 1975, Sandra Larson a vizionat filmul TV Incidentul OZN, consacrat cazului de rapire suportat de familia Hill. ... A urmat un sir de regresii hipnotice, efectuate de Leo Sprinkle, profesor de psihologie la universitatea statului Wyoming.
Toyota a fost intrigat de teoria lui John Ostrom privind dinozaurul deinonychus, care ar fi avut sange cald (1964) si a dezvoltat ideea ca unele tipuri de dinozauri ar fi evoluat catre abilitati de a dobandi informatii.
Romexpo organizeaza, in perioada 25-28 februarie 2016, Festivalul de spiritualitate, medicina alternativa, si terapii complementare. Oana Sorescu, specialist in EFT, va sustine in fiecare zi a festivalului, intre orele 13:00-14:00, seminarii de eliberare emotionala.
Dupa 10 ani de la publicarea MANUALULUI PRACTIC AL BUCATARULUI, Gabriela Berechet a lansat un adevarat manual culinar, intitulat CARTEA BUCATARULUI PROFESIONIST.
Ghidul unui profesor de psihologie pentru o viata fara stres a devenit viral dupa ce o tanara a postat lista formata din 101 de idei, potrivit Daily Mail.Brett Phillips a devenit cunoscut printre elevii sai dupa ce le-a dat, la inceputul anului scolar, o lista cu 101 lucruri pe care acestia trebuie sa le faca pentru o viata mai putin stresanta.
Mioara Cotea participa de 8 ani la targurile traditionale organizate in fiecare week-end pe platforma de la Academia Militara. - De 8 ani vin la aceste targuri traditionale organizate pe platforma de la Academia Militara!
Cine ar fi crezut ca bananele, fructe aproape banale si la indemana tuturor, ar putea avea un impact atat de mare asupra starii de sanatate? Bananele contin trei zaharuri naturale - sucroza, fructoza si glucoza combinate cu o cantitate mare de fibre.
Cine ar fi crezut ca bananele, fructe aproape banale si la indemana tuturor, ar putea avea un impact atat de mare asupra starii de sanatate? Bananele contin trei zaharuri naturale - sucroza, fructoza si glucoza combinate cu o cantitate mare de fibre.
BBC a publicat pe site-ul sau un reportaj amplu despre industria de videochat din Romania, sectorul cu cea mai rapida crestere din domeniul pornografiei globale. In Romania, mii de femei fac videochat din studiouri si de acasa.
Lilliana Sinziana Scriosteanu este absolventa a Facultatii de Sociologie-Psihologie, in cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti. Si-a continuat cariera profesionala, prin formarea de baza, de tip masteral, in psihoterapie integrativa, sub indrumarea dnei dr.ph.Mara Price putu - presedinte I.R.P.I.
google-analytics.com